rfattar

 

 

+

 
 

Pressmeddelande från Bokförlaget Axplock

December 2015          Roman.            Även som e-bok!

 
 


Tsunamipojken.

av Anders Ekström

Anders debutroman.

 

Peter och Annika har ett bra liv tillsammans och allt verkar flyta på enligt en standardplan, men tristess och brist på utmaningar får Peter att tappa fotfästet och allt vänds upp och ned. När allt verkar hopplöst får han hjälp från högst oväntat håll. Även hans förflutna kommer ikapp honom och leder honom framåt.

Händelser som han själv inte styr över leder till att han osjälviskt hjälper en medmänniska och får möjlighet att ställa allt tillrätta. Men alla vill inte hans bästa. Hot och ovälkomna besökare testar hans vilja att nå ett alltmer eftertraktat mål. Genom alla till synes slumpartade händelser får livet en mening igen.

Tsunamipojken bygger på en dröm som Anders Ekström hade när han var på semester på Thailand två år efter tsunamikatastrofen. Han har alltid närt en dröm om att skriva en roman, som sticker ut från mängden. Tsunamipojken är hans debutroman.
 

Anders Ekström växte upp i Ludvika. Efter studier på Kungliga Tekniska Högskolan till civilingenjör har han haft ledande positioner på företag i varierande branscher.

För direktkontakt med författaren kontakta förlaget.

Tsunamipojken är på 360 sidor, inbunden i behändigt format med skyddsomslag och kan köpas hos alla bokhandlare eller direkt från förlaget.

Vill du beställa provläsningsfil kontakta förlaget.
Finns även som e-bok.


ISBN: 978 91 87119 57 6 inbunden.
ISBN: 978 91 87119 58 3 e-bok.

Bokförlaget Axplock, Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs. Tel: 0152 150 60.
E-post: post
@axplock.se

Alla våra titlar finns överallt där böcker säljs.
Eller via e-post eller telefon. Se nedan.

.

   Bokförlaget Axplock
Hospitalsgatan 5B, 645 30 Strängnäs
Tel: 0152 150 60
E-post: 
post@axplock.se      Hemsida:   www.axplock.se

Sedan 1982